Izvor: Danas, 19.Maj.2023, 10:30

Da li će se razići ovi sivi oblaci: Vremenska prognoza za današnje popodne u Beogradu i Srbiji

Današnja prognoza vremena za Beograd, ali i čitavu Srbiju, ukazuje da će tokom dana, ali u poslepodnevnim časovima biti promenjivo oblačno u prvom delu dana, a razvedravanje se očekuje u kasnijim satima. Za sada nema najave kiše, jačeg vetra, a temeperatura vazduha trebalo bi da pređe 20 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U Srbiji nepovoljna situacija, tek nas čeka pravi haos?

Izvor: B92, 19.Maj.2023

Današnja prognoza vremena za Beograd, ali i čitavu Srbiju, ukazuje da se danas u kasnim satima očekuje razvedravanje...Za sada nema najave kiše, jačeg vetra, a temeperatura vazduha trebalo bi da pređe 20 stepeni Celzijusovih...Prema prognozama meteorologa iz Weather2Umrella, danas će u Beogradu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.