DVOJICU NJEGOVIH DRUGARA SU UBILI, NE ZNAMO NIŠTA O NJEMU Majka otetog mladića srpskog porekla: Sumnjamo da je u tunelima

Izvor: Kurir, 19.Okt.2023, 23:55

"DVOJICU NJEGOVIH DRUGARA SU UBILI, NE ZNAMO NIŠTA O NJEMU" Majka otetog mladića srpskog porekla: Sumnjamo da je u tunelima

Alon Ohel, mladić srpskog porekla koji je otet tokom muzičkog festvala na jugu Izraela, stigao je sa prijateljima tamo neposredno pre raketnog napada Hamasa. Uspeli su da nađu sklonište, ali su ih teroristi pronašli i u sklonište bacili sedam granata kako bi ih sve ubili, kaže njegova majka. Alon i još jedan mladić su pokušali da spasu ostale i uspeli su da izbace sve osim jedne granate, koja je eksplodirala. Potom su njega odveli, a dvojicu njegovih prijatelja ubili, ističe majka ovog 22-godišnjaka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Majka otetog Alona Ohela: Moj sin je bio u skloništu, hteli su sve da ih ubiju

Izvor: Danas, 20.Okt.2023, 00:07

Alon Ohel, mladić srpskog porekla koji je otet tokom muzičkog festvala na jugu Izraela, stigao je sa prijateljima tamo neposredno pre raketnog napada Hamasa. Uspeli su da nađu sklonište, ali su ih teroristi pronašli i u sklonište bacili sedam granata kako bi ih sve ubili, kaže njegova majka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.