DUŽE PUTOVANJE VOZOM

Izvor: Kurir, 03.Avg.2010, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŽE PUTOVANJE VOZOM

BEOGRAD - „Železnice Srbije“ saopštile su juče da će zbog radova na mostu Gazela od 3. do 25. avgusta promeniti organizaciju saobraćaja putničkih vozova, što će produžiti putovanje za oko 30 minuta, prenosi Fonet.

Međunarodni vozovi će iz beogradske železničke stanice polaziti na vreme, ali će zbog korišćenja dizel vuče od Beograda do Topčidera produžiti vreme vožnje za oko 25 minuta.

Vozovi iz Bara kao i vozovi „intersiti Srbija“ iz Prijepolja u povratku će takođe do Topčidera saobraćati sa elektrolokomotivama, dok će od Topčidera do Beograda voziti dizel lokomotive, što će produžiti vožnju za pola sata, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.