Izvor: B92, 21.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS podržava vlast u Kraljevu

Kraljevo -- Demokratska stranka će podržati vladajuću koaliciju u Kraljevu, koju čine DSS, G17 plus, SPO, Nova Srbija i DHS.

Predsednik Okružnog odbora DS-a u Kraljevu Vukašin Mitrović najavio je danas da će odbornici te stranke u lokalnom parlamentu ubuduće podržavati vladajući blok, kako vlast "ne bi preuzeli radikali".

Na sledećoj sednici lokalnog parlamenta biće formirana odbornička većina koja će usvojiti budžet za 2006, čije su izglasavanje na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jučerašnjoj sednici sprečili odbornici SRS-a i SPS-a.

Predsednik Opštinskog odbora DS-a Slobodan Mihajlović kazao je danas da će demokrate na izborima za predsednika opštine Kraljevo u drugom krugu podržati kandidata demokratske opcije. "DS ima dovoljno ljudi koji su spremni da preuzmu značajne funkcije u opštini Kraljevo, ali je najbitnija podrška u drugom krugu zajedničkom kandidatu demokratskog bloka", rekao je on.

Kandidaturu za predsednika opštine Kraljevo na izborima zakazanim za 5. februar 2006. godine do sada je jedino podneo predsednik opštinskog odbora SRS-a i republički poslanik Miljko Ccetrović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.