DS najavio saradnju sa lokalnom vlašću u Pirotu

Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS najavio saradnju sa lokalnom vlašću u Pirotu

PIROT - Novo rukovodstvo pirotskog odbora Demokratske stranke (DS) najavilo je da će sarađivati sa lokalnom vlašću u Pirotu, iako je opozicija u tom gradu.

Na pitanje da li će Opštinski odbor Pirota doneti odluku da se vrati u lokalnu vlast iz koje je DS izašla u februaru prošle godine, novi predsednik Odbora Goran Stamenović koji je i načelnik Pirotskog upravnog okruga je odgovorio da će politiku DS-a voditi novi Opštinski odbor i nije precizirao dalje korake.

"U >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << svakom slučaju radićemo pre svega u interesu svih nas koji ovde živimo. Niko od nas nije rekao da nećemo sarađivati sa lokalnom samoupravom. Dakle, i po funkciji koju obavljam, imam jako dobru saradnju sa svim ministarstvima i Vladom, a naravno trudićemo se da uspostavimo što bolju vezu i sa lokalnom samoupravom", rekao je Stamenović na konferenciji za novinare.

Stamenović je dodao da je DS u Pirotu jedinstvena i da će njen interes biti pre svega građani Pirota.

"To je naš prioritet. Želimo da pomognemo na svaki način, s obzirom da naša stranka ima veliki broj ministarstva, ali i kod drugih ministarstva da napravimo dobre kontakte i pomognemo svima koji ovde žive", kazao je Stamenović.

Na neposrednim izborima u subotu protivkandidat za predsendika Odbora Stamenoviću bila je dosadašnja predsednica Odbora Danijela Ćirić.

Od 30 predloženih kandidata, izabrano je 15 članova novog Opštinskog odbora.

Na izbore je izašlo 77 posto članova sa pravom glasa, a Stamenović je dobio većinu glasova.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.