Izvor: Danas, 20.Apr.2023, 14:46

DS: Ružić momentalno da podnese ostavku zbog skandala sa Kristijanom Golubovićem

Demokratska stranka zahteva od ministra Ružića da razreši dužnosti direktora Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu, zbog toga što je dozvolio višestruko osuđivanom kriminalcu Kristijanu Goluboviću da boravi u ovoj  školi i neovlašćeno snima prostorije i učenike škole, a potom i sam da podnese ostavku na mesto ministra prosvete, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

DS traži smenjivanje direktora škole i ostavku ministra prosvete zbog skandala s Golubovićem

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2023

Demokratska stranka (DS) je danas saopštila da ministar prosvete Branko Ružić treba da "momentano razreši dužnosti" direktora Osnovne škole "Đura Jakšić" u Beogradu jer je "dozvolio višestruko osuđivanom kriminalcu Kristijanu Goluboviću da boravi u ovoj školi i neovlašćeno snima prostorije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.