DRAMA NA BADNJI DAN u Rakovici (FOTO/VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Jan.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA BADNJI DAN u Rakovici (FOTO/VIDEO)

Drama u zgradi u Ulici Slavka Rodića u Rakovici, u kojoj se naoružani muškarac zabarikadirao u hodniku na četvrtom spratu, završena je posle dva sata. Muškarac se, kako saznajemo, predao policiji. Za njim bila raspisana poternica.

Foto: Mondo/Jelena Stokić

Drama je počela jutros pre 10 sati kada se muškarac zabarikadirao na četvrtom spratu zgrade broj 11. Policija je oko 11 sati upala u zgradu i uhapsila muškarca, javlja naš reporter sa lica mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U međuvremenu se oglasio MUP koji je saopštio da se, nakon dvočasovnih pregovora sa policijom, B. J (1973), koji se jutros zatvorio u hodniku svoje zgrade u Rakovici, predao.

Policija je uhapsila B. J, koji je bio naoružan, a za kojim je već raspisana poternica Prvog osnovnog suda zbog izdržavanja zatvorske kazne.

Muškarac je navodno jutros zvao policiju i rekao da želi da se preda, a kada je policijska patrola stigla oružjem je zapretio policiji.

Kako reporter MONDA nezvanično saznaje, B.J. je bio naoružan automatskom puškom.

POGLEDAJTE SNIMAK SA LICA MESTA:



Izvor: Mondo

Pojedine komšije su izjavile za MONDO da muškarca ne poznaju.

Na licu mesta bio je veliki broj pripadnika policije - žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice i saobraćajne policije, kao i pregovarački tim, javio je reporter MONDA.

Policija nije dozvoljavala stanarima zgrade da izađu na terasu, a Ulica Slavka Rodića bila je potpuno blokirana. Policija nije dozvoljavala prolaz ni pešacima, ni automobilima.

Ispred zgrade u Ulici Slavka Rodića je bilo desetak policijskih džipova, kao i dva vozila Hitne pomoći.

 Pripadnici SAJ-a bili su i u zgradi prekoputa.

Uhapšeni je, navode pojedini mediji, već bio na izdržavanju kazne zatvora zbog iznude stanova i pokušaja ubistva fudbalera.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Talačka kriza u Beogradu, naoružan muškarac drži taoce

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jan.2018

BEOGRAD - U ulici Slavka Rodica na Vidikovcu u Beogradu u toku je talačka situacija...Muškarac se nalazi u zgradi i prijeti policiji, ima pištolj, a sumnja se da ima i automatsku pušku, te da držio taoce, javlja B92...Na lice mjesta stigao pregovarački tim i SAJ, kao i snajperski tim. RTV Pink...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.