DOLIJAO: Bežao dve godine, pao u centru Loznice

Izvor: Mondo, 18.Jan.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO: Bežao dve godine, "pao" u centru Loznice

Policija u Loznici uhapsila je u petak uveče M. P. (48), za kojim je raspisana poternica jer je pravosnažno osuđen na dvogodišnju robiju zbog teške krađe. Bežao od policije dve godine.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Takođe, čeka ga i trogodišnja robija zbog još jednog krivičnog dela na štetu jednog biznismena iz Loznice, javljaju "Večernje novosti".

Uhapšeni je, kako saznaje dnevnik, bio u bekstvu više od dve godine, a policajci su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << locirali i pronašli u strogom centru grada, u soliteru iznad nekadašnje "Gradske kafane".

M. P. se nije opirao policiji prilikom hapšenja i posle uobičajene procedure odveden je na izdržavanje kazne u KPD Sremska Mitrovica.

On je kao pomagač osuđen na dve godine robije pošto je opljačkao jednog građanina i uzeo oko 50.000 evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.