DOLIJALI LOPOVI SA GRČKIH PLAŽA Dva muškarca i žena uhapšeni dok su obijali automobile

Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJALI LOPOVI SA GRČKIH PLAŽA Dva muškarca i žena uhapšeni dok su obijali automobile

Tri osobe koje su ovog leta obijale automobile turista na plažama Halkidikija, među kojima je bilo i dosta naših građana, uhapšeni su juče.

Kako prenosi portal "Grčka info", iz policijske uprave Nea Moudania javljeno je da su juče uhapšene tri osobe, dva muškarca od 20 i 25 godina i žena od 25 godina.

Provalnici su uhapšeni juče popodne na Sani plaži nakon što su na jednom od parkiranih automobila razbili staklo i ukrali ranac u kojem je između ostalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo i 355 evra, preneo je portal "Grčka info".

Oni su tokom jula i avgusta šrafcigerom razbijali prozore, obijali vozila turista na plažama Halkidikija i uzimali novac, kompjutere, nakit, odeću i ostalu robu u vrednosti od preko 5.000 evra.

Deo robe je konfiskovan i u procesu vraćanja vlasnicima, preneo je portal.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.