DIVAN KRAJ DRAME Štene kome su odsečene šape udomila žena iz Karakaja

Izvor: Blic, 28.Okt.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVAN KRAJ DRAME Štene kome su odsečene šape udomila žena iz Karakaja

Za manje od dva sata kako je na sajtu Blica objavljen tekst o dvomesečnom štenetu koje je ostalo bez dve šape, povređeno kuče je zbrinuto, a prema rečima veterinara Dejana Bugarin iz Malog Zvornika humanost je pokazala žena iz Karakaja, koja je oko 16 časova odnela štene.

– Bio sam kraj kučeta skoro celo popodne i neprekidno su me zvali čitaoci Blica koji su bili dirnuti pričom o povređenom štenetu. U trenutku kada sam otišao do ambulante došla je žena iz Karakaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za koju znam da se zove Gordana i čuo sam da je veliki ljubitelj životinja. Milica Jeremić iz Beograda me takođe zvala da je spremna da dođe po štene, ali, eto, već je neko preuzeo brigu o njemu – kaže Bugarin.

On je potvrdio da je posle njegove intervencije i ukazane pomoći kuče živnulo, da su mu radnici sa železničke stanice u Brasini davali hrane i da se nada da će kuče preživeti. – Koliko sam upoznat, kučetu će biti dobro kod novog domaćina a ja ću pokušati da stupim u kontakt s njom. U svakom slučaju, vredelo je što se ova informacija pojavila na Blicu i što su čitaoci i humani ljudi brzo odreagovali – dodaje veterinar.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.