Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 09:06

DETALJNA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE Stiže zahlađenje sa udarima OLUJNE JAČINE, u ovim delovima zemlje pašće SNEG

Posle pravog prolećnog dana i temperaturama iznad 20 stepeni stepeni usred februara, ponovo nam se vraća zima. Naime, kako navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), danas će biti pretežno oblačno i hladnije, ali i dalje sa temperaturama iznad proseka, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a na visokim planinama sa snegom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas kiša, pljuskovi i sneg

Izvor: OkRadio.rs, 12.Feb.2024

Posle pravog prolećnog dana i temperaturama iznad 20 stepeni stepeni usred februara, ponovo nam se vraća zima. Naime, kako navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), danas će biti pretežno oblačno i hladnije, ali i dalje sa temperaturama iznad proseka, mestimično s kišom, ponegde...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.