DEJAN STANKOVIĆ BESNEO NA SUDIJU Dobio crveni karton, a onda svoj nastup začinio šok potezom: Objavljen i snimak (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Feb.2024, 01:23

DEJAN STANKOVIĆ BESNEO NA SUDIJU Dobio crveni karton, a onda svoj nastup "začinio" šok potezom: Objavljen i snimak (VIDEO)

Fudbaleri Ferencvaroša teškom mukom su uspeli da izbore plasman u četvrtfinale Kupa Mađarske, pošto su na gostovanju savladali Debrecin posle boljeg izvođenja penala, a meč je obeležilo isključenje trenera gostiju Dejana Stankovića.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

STANKOVIĆ PREGOREO OD BESA: Dobio crveni karton, pa ponizio sudiju na brutalan način! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Feb.2024

Bio je kivan zbog odluka arbitara Fudbaleri Ferencvaroša su se plasirali u četvrtfinale Kupa Mađarske nakon teške borbe i izvođenja penala protiv Debrecina, ali meč je ostao u senci kontroverznog trenutka koji je obeležio isključenje trenera Ferencvaroša, Dejana Stankovića. Nakon boljeg izvođenja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.