DEČAK SA CERAKA PRONAĐEN NA ZELENOM VENCU

Izvor: Kurir, 26.Jan.2011, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK SA CERAKA PRONAĐEN NA ZELENOM VENCU

BEOGRAD - Trinaestogodišnji Petar Rakanović sa Ceraka, koji je pobegao od kuće pre tri dana, pronađen je na Zelenom vencu.

 - Petar je pronađen to je jedino važno!-rekao je očuh Dane Stuparević,  koji se sa suprugom Katarinom, majkom mališana, i Petrom trenutno nalazi u stanici policije, prenosi Radio S.

Petar Rakanović (13) napustio je kuću majke i očuha na Ceraku u nedelju u pola osam ujutru, ostavivši za sobom samo kratku poruku.

„Mama, odlazim! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nemoj me tražiti. Sam ću se vratiti! Moram malo da razmislim o svemu. Snaći ću se nekako za hranu, snalažljiv sam! Popraviću se ako se preselim u BG. Volim tebe i Daneta. Meni je ovde mesto. Volim vas puno. Hoću ovde da živim.

Volim vas. Vratiću se kad budem živeo u BG. Hoću ovde da živim i prestaću da lažem“, bilo je sve što je poručio majci Katarini u poruci koju je ona našla na podu tog jutra.

Petar živi s ocem Veliborom u Bijeljini već dve i po godine. Kod majke i očuha Daneta Stuparevića dolazi povremeno, pošto se od njih preselio kod oca u Bijeljinu.

Zimski raspust proveo je u Beogradu. U nedelju je trebalo da se vrati kući.

- Ujutru sam probudio decu. Svi su sišli u dnevni boravak. Oko pola osam, kad je trebalo da krenemo put Bijeljine, Petra više nije bilo u kući. Na podu smo našli njegovo pismo. Očajni smo. Nemamo ideju gde je mogao da ode - priča u jednom dahu Petrov očuh Dane.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen dečak

Izvor: B92, 26.Jan.2011

Beograd -- Posle informacije objavljene u vestima TV B92, u Beogradu je danas pronađen dečak čiji je nestanak prijavljen pre tri dana... Dečak Petar Rakanović iz Bijeljine napustio je 23. januara kuću svoje majke u Beogradu uz poruku da ga ne traži...Posle dojave gledalaca televizije B92, dečak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.