Izvor: Blic, 13.Sep.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS JE PETAK 13. I PUN MESEC Mnogi strepe od ove kombinacije, a naš poznati lekar nam otkriva: "Tada je po bolnicama POTPUNI HAOS"

Danas je petak 13., a uz to tokom noći nas očekuje i pun mesec, pa oni sujeverni imaju čime da pravdaju sve "čudno" što će im se eventualno dogoditi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DANAS JE HOROR KOMBINACIJA, PETAK 13 I PUN MESEC Poznati lekar otkirva šta se dešava: Po bolnicama tada vlada POTPUNI HAOS, samoubistva, požari, nesreće...

Izvor: Kurir, 13.Sep.2019

Danas je petak 13. a uz to naj tokom noći očekuje i pun mesec, međutim, osim sujeverja i rituala, postoji i nešto što je realnost, a lekari otkrivaju kako ove pojave mogu stvarno da utiču na ljude.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.