Čučković apelovao na Obrenovčane da ne blokiraju opštinu

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čučković apelovao na Obrenovčane da ne blokiraju opštinu

 Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković apelovao je danas na meštane Obrenovca da prekinu sa blokadama, a posebno da ne blokiraju zgradu opštine, jer “to nije u njihovom interesu”.


Naime, u Gradsku opštinu Obrenovac juče je stigla pismena najava nezadovoljnih članova udruženja građana “Naselja Braće Jugovića Obrenovac” da će sutra od sedam časova blokirati ulaz u opštinu Obrenovac. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

U dopisu se, kako je saopšteno iz opštine, navodi da neće prestati sa blokadom dok im se ne obrati premijer ili adekvatan sagovornik povodom isplate pomoći za sanaciju stambenih objekata oštećenih poplavom.

Čučković je, povodom najavljene blokade, rekao da to nije u interesu građana jer rukovodstvo i službenici opštine daju sve od sebe kako bi se posao obnove Obrenovca što brže sproveo.
“Tom poslu smo maksimalno posvećeni i na njemu danonoćno radimo. Upravo za sutra su planirani sastanaci sa Međunarodnim organizacijama pri Evropskoj uniji koje su zainteresovane za obnovu stambenih objekata u pojedinim naseljima, kao i sastanci i potpisivanje ugovora sa donatorima koji žele da pomognu ugroženom stanovništvu”, rekao je Čučković.

On je podsetio da će sutra deo građana dobiti novac na osnovu rešenja o pomoći za sanaciju stambenih objekata, kao i to da je naselje Braće Jugović već u programu obnove sredstvima EU, dok se za druge tek mora izboriti na predstojećem sastanku.
“Više nego ikada nam je potrebno jedinstvo kako bismo podigli Obrenovac na noge, te još jednom apelujem na građane da budu strpljivi”, zaključio je Čučković.
The post Čučković apelovao na Obrenovčane da ne blokiraju opštinu appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.