Crni i Beli Timok se vraćaju u korita

Izvor: S media, 29.Dec.2009, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni i Beli Timok se vraćaju u korita

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je da se Crni i Beli Timok polako vraćaju u korita i da se ne očekuje porast vodostaja, čime se situacija u istočnoj Srbiji smiruje.

"Što se tiče porasta vodostaja Save kod Šapca, on je danas dostigao 446 santimetara, i očekujemo da najviši bude 31. decembra kada bi trebao iznositi 470 santimetara", rekao je Marić.

Nakon 31. decembra očekuje se smanjanje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vodostaja, rekao je on i dodao da je vodostaj i dalje ispod granice vanredne odbrane od poplava koja se proglašava na 500 santimetara.

"Imamo i neznatan porast vodostaja Drine, ali ništa što ugrožava imovinu i bezbednost ljudi", ukazao je Marić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.