Crni dim iznad Pančeva

Izvor: B92, 09.Sep.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni dim iznad Pančeva

Pančevo -- Rafinerija u Pančevu nije prouzrokovala crni dim koji se jutros mogao videti iznad južne industrijske zone u Pančevu, rečeno je u NIS-u.

U rafineriji je zbog prestanka električne energije rad bio obustavljen pola sata, ali to nije izazvalo nikakve ekološke posledice.

Proizvodnja u pančevačkoj rafineriji je nastavljena i odvija se normalno, kažu u NIS-u.

Pančevački radio je jutros javio da je crni dim koji se mogao videti iznad Rafinerije i Petrohemije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Pančevu posledica nestanka struje u obe fabrike i da je vrednosti zagađujućih materija u granicama normale.

Milan Glumac iz Sekretarijata za ekologiju izjavio je da je, posle nestanka struje u fabrikama, poremećen proces proizvodnje.

Radio Pančevo je, pozivajući se na nezvanične informacije iz Petrohemije, javio da su, zbog nestanka struje, ispala dva pogona u toj fabrici.

"Čekamo zvanično saopštenje. Vrednosti zagađujućih materija za sada su u granicama normale, a tome doprinose i vremenski uslovi jer duva zapadni vetar. Dim ne ide prema gradu, već prema južnim selima", rekli su tom radiju u Sekretarijatu za ekologiju, ističući da monitoring ne pokazuje zagađenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crni dim iznad rafinerije u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2011

PANČEVO -..Crni dim koji se vidi iznad Rafinerije i Petrohemije u Pančevu posledica je nestanka struje u obe fabrike a vrednosti zagađujućih materija za sada su u granicama normale, javio je pančevački radio...Milan Glumac iz Sekretarijata za ekologiju izjavio je da je, posle nestanka struje u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

RAFINERIJA NIJE ISPUSTILA CRNI DIM U PANČEVU

Izvor: Kurir, 09.Sep.2011

PANČEVO - Rafinerija u Pančevu nije prouzrokovala crni dim koji se jutros mogao videti iznad južne industrijske zone u Pančevu, rečeno je u Naftnoj industriji Srbije (NIS). U rafineriji je zbog prestanka električne energije rad bio obustavljen pola sata, ali to nije izazvalo nikakve ekološke posledice...Proizvodnja...

Nastavak na Kurir...

Crni dim iznad rafinerije u Pančevu, zagađenja nema

Izvor: Glas javnosti, 10.Sep.2011, 07:11

PANČEVO - Crni dim koji se juče pre podne vidio iznad "Rafinerije" i "Petrohemije" u Pančevu posledica je nestanka struje u obe fabrike a vrednosti zagađujućih materija za sada su u granicama normale, javio je pančevački radio...Milan Glumac iz Sekretarijata za ekologiju izjavio je da je, posle...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.