Crna noć u Beogradu:Troje poginulih, četvoro povređenih

Izvor: Mondo, 07.Apr.2019, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna noć u Beogradu:Troje poginulih, četvoro povređenih

Protekle noći u Beogradu su u četiri saobraćajne nesreće poginule tri osobe, a četiri su povređene, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Foto: MONDO/Jelena Stokić Ilustracija

U 23 sata u Ulici general Ždanova došlo je do sudara automobila i kamiona, dvojica mladića (25) su poginuli, a takođe 25-godišnji mladić prevezan je u Urgentni centar.

TEŽAK SUDAR: Poginuo vozač džipa na Pupinovom mostu

Muškarac (44) poginuo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Zrenjaninskom putu kod groblja "Zbeg", a žena (38) je zbrinuta u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa.

Izvor: Tanjug

Jutros u 6 sati u Ulici Vojislava Ilića lakše je povređen muškarac (48) i zbrinut u Urgentnom centru.

Oko 20 sati sinoć u javnoj garaži u Ulici Agostina Neta lakše je povređen dečak (7) koji je zbrinut u bolnici u Tiršovoj.

Hitna pomoć obavila je 119 intervencija, od kojih je 23 bilo na javnom mestu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Četiri saobraćajne nezgode tokom noći u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2019

Tokom protekle noći u Beogradu su se desile četiri saobraćajne nesreće a povređene osobe zadobile su lakše povrede, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Hitna pomoć obavila je 99 intervencija, od čega su 22 bile na javnom mestu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.