Crna Trava ponovo bez električne energije

Izvor: Politika, 21.Jan.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Trava ponovo bez električne energije

BEOGRAD – U Crnoj Travi je rano jutros, nešto posle četiri sata, nestalo električne energije zbog problema s dalekovodima, a zbog pada sistema u prekidu su i telefonske linije, rekao je Tanjugu Goran Nikolić iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije i dodao da se situacija konstatno prati. „U planinskim delovima Pčinjskog okruga sporadično imamo nepročišćene lokalne puteve, ali je napajanje električnom energijom mnogo redovnije. Dešava se da poneko selo ostane bez struje, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << taj kvar brzo otkloni”, rekao je Nikolić.

On je istakao da je tokom noći u tom regionu palo još 15 santimetara snega i da on, tamo gde su pročišćeni putevi, nije napravio problem.

Prema njegovim rečima, pročišćenim lokalnim putevima mogu da prođu terenska i vozila sa zimskom opremom.

On je istakao da se situacija, bez obzira na to što je temperatura malo veća i sneg topi, konstatno prati i ukazao da sneg i dalje pada.

„Trenutno nema ugroženih, a situacija se prati konstatno. U kontatu smo sa ljudima kojima treba pomoć. Probijamo se do tih mesta zajedno sa mehanizacijom i ljudima iz medicinske službe”, rekao je Nikolić.

Tanjug

objavljeno: 21.01.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.