Crna Gora dobila majstora izležavanja

Izvor: BKTV News, 01.Sep.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora dobila majstora izležavanja

Nakon skoro 32 sata neprekidnog ležanja Crna Gora je dobila svog novog majstora izležavanja. Nikšićanin Vlado Bajalica, osvojio je laskavu titulu džabalebaroša bez premca i nagradu od 200 evra.
Do poslednjeg trena, kad se više nije moglo, kako reče zbog dosade, njegov protivnik u finalu, takođe Nikšićanin, Dimitrije Pejović, odlučio je da odustane.
“Jednostavno mi je dosadilo, a čini mi se da sam mogao još“, pravdao se Dimtrije.
Bitku u ležećem položaju tako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je na kraju dobio Vlado. Nagrada od 200 evra, kaže, završiće u kafani.
“Ja sam ođe slučajno i došao. Navodno su me pozvali da nešto radim, a onda se ispostavilo da sve što treba da radim to je da ležim. Pa kad je već bilo tako, onda sam pokazao kako sam dobar radnik“, našalio se pobednik.
Testirajući granice ljudske izdržljivosti Vlado se ipak dobro „pomučio“ da dođe do titule, jer su stroga pravila nalgala da se nipošto ne smije ustajati, pa makar i do toaleta.
A “tolaet” je upravo bio i razlog zbog kojeg su uglavnom i svi prethodni učesnici redom odustajali. Neposredno pre nikšićkog finala učinio je to i prošlogodišnji pobednik, Podgoričanin Marko Đurović.
Na drugom po redu takmičenju u izležavanju po kojem su Crnogorci, makar u vicevima, odavno na glasu, učestvovalo je ukupno sedam takmičara iz Nikšića, Podgorice i Tivta. Organizatori najavljuju i sledeće godine takmičenje u hladovini stogodišnjeg javora, kada Crngorcima na megdan izađu možda i takmičari iz bivših jugoslovenskih republika.
Izvor: Vijesti
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.