Izvor: RTS, 23.Dec.2020, 12:01

Čestitke za božićne praznike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima Srbije, koji slave po gregorijanskom kalendaru, Badnji dan i Božić. Neka nas praznični božićni dani ispune radošću i toplinom, poručio je Ištvan Pastor.
"Svim ljudima koji slave po gregorijanskom kalendaru poželeo bih srećan sutrašnji Badnji dan i Božić, da ga u zdravlju i veselju provedete sa svojim porodicama", rekao je predsednik Aleksandar Vučić.
Predsednik Srbije je poželeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << građanima srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike.
Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor čestitao je predstojeće božićne praznike svim građanima koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.
"Neka nas praznični božićni dani ispune radošću i toplinom, neka nas ispune nadom i podare nam sigurnost i snagu. Vreme koje je iza nas bilo je puno izazova i još jednom je pokazalo koliko su nam važni zdravlje, zajedništvo i humanost. Provedite božićne praznike u radosti i miru, neka vam srca ispuni ljubav i želja da pomognemo jedni drugima. Srećan Božić!", poručio je Pastor.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pastor čestitao Božić po gregorijanskom kalendaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2020

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor čestitao je predstojeće božićne praznike svim građanima koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru..."Neka nas praznični božićni dani ispune radošću i toplinom, neka nas ispune nadom i podare nam sigurnost i snagu....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VUČIĆEVI DAROVI SIMBOL POŠTOVANjA I SARADNjE: Predstavnici Hrvata u Srbiji dobili poklone od predsednika Vučića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznenadio je poklonima i čestitkom za predstojeće božićne i novogodišnje praznike predstavnike hrvatske nacionalne manjine u Srbiji...Prigodne poklone dobili su Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i Jasna Vojnić, predsednica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.