Ćerka Vlada Divca povređena u teškoj nesreći!

Izvor: Mondo, 27.Jul.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vlada Divca povređena u teškoj nesreći!

Kod Studentskog trga u Beogradu protekle noći teško je povređen 23-godišnji motociklista, kao i 19-godišnja devojka. Mediji su objavili da je povređena ćerka Vlada Divca. Na Twitteru se oglasila i Snežana Divac.

Foto: MONDO/Mladen Stojović Ilustracija

  Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura,  ta saobraćajna nezgoda se dogodila u 22:58 sati, a povređeni su prevezeni na VMA, koja je bila dežurna.

Udes se dogodio u Ulici braće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jugovića u blizini Studentskog trga, u samom centru Beograda.

Jedna od povređenih je ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Petra (19) koja je zadobila ortopedske povrede, pišu "Novosti".

Na Ibarskoj magistrali četvoro mrtvih!

Povodom nesreća oglasila se i Petrina mama Snežana, supruga proslavljenog košarkaša.

"Lep dan, hvala dragom Bogu! Svi su živi i oporavljaju se",  napisala je Snežana Ana Divac na Twitteru i zahvalila se svima na podršci.

Lep dan, hvala dragom Bogu! Svi su zivi i oporavljaju se. Hvala na podrsci

— Ana Divac (@AnaDivac) July 27, 2017

Protekle noći dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda, u Karađorđevoj ulici na Savskom vencu kod broja 3, u 23:58 sati, pri čemu je povređen 23-godišnji muškarac, koji je takođe prebačen na VMA.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.