Izvor: B92, 06.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cepter: Isti uslovi osiguranja

Beograd -- Kompanija Cepter osiguranje saopštila je da uslovi osiguranja za postojeće osiguranike ostaju isti.

Pod tim se podrazumevaju Beograđani koji su program Porodičnog osiguranja prihvatili do 1. oktobra 2006. godine. Juče je postojala informacija da Cepter osiguranje od 1. novembra neće osiguravati osobe starije od 70 godina u slučaju prirodne smrti, iako su neki građani do tada uplaćivali polisu osiguranja.

Cepter osiguranje se izvinilo svim dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korisnicima Porodičnog osiguranja u Beogradu kojima je na kućnu adresu, uz uplatnicu Infostana, stiglo obaveštenje o promenama uslova tog osiguranja.

Beograđani stariji od 70 godina, koji se priključe novom Programu porodičnog osiguranja, i dalje će imati pravo na obeštećenje u slučaju hirurških intervencija ili invaliditeta, kao i smrti usled nesrećnog slučaja.

Iz Ceptera poručuju da će budući osiguranici Porodičnog osiguranja moći da pristupe tom programu pod novim uslovima, koji podrazumevaju da mesečna premija po članu domaćinstva iznosi 99 dinara, ali sa povećanim iznosima obeštećenja.

Do 440.000 dinara plaćaće se za povrede koje za posledicu imaju invaliditet, do 40.000 dinara za troškove hirurških intervencija, 220.000 dinara za smrt usled nezgode i 30.000 dinara za rizik prirodne smrti, za koji će se naknada isplaćivati ukoliko smrt osiguranika nastupi do navršene 70. godine starosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.