Centar Beograda će ponovo ostati bez vode

Izvor: RTS, 26.Sep.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar Beograda će ponovo ostati bez vode

Radnici Beogradskog vodovoda večeras će raditi na konačnoj sanaciji magistralne cevi, koja je pukla prošle nedelje. Zbog toga centar grada večeras neće imati vode.
Posle pucanja magistralne cevi na uglu Karnegijeve i Ulice kraljice Marije, ekipe "Beogradskog vodovoda" izvele su prošlog petka samo privremeno rešenje.

Radovi na konačnoj sanaciji krenuće večeras u 22 sata. Postaviće se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 33 cisterne sa vodom za piće, ali je neophodno i da sami građani obezbede određene količine vode.
Direktor Beogradskog vodovoda Dragan Đorđević ističe da će se radovi izvoditi tokom celog dana i večeri. Potršači će bez vode biti od 22 časa, pa narednih 12 sati. Objašnjava da je potrebno šest sati samo za manipulacije na 45 zatvarača.
"Potpuno ćemo stabilizovati vodosnabdevanje i pritisak. Taj cevovod snabdeva rezervoar Tašmajdan, rezervoar na Vračaru i rezervoar Pionir koji vrši nivelaciju i prema drugim delovima grada", rekao je Đorđević.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beograđani još malo STRPLJENJA: Trg republike biće uskoro prohodan

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019

Radovi na izmeni ploča napreduju, pešaci i biciklisti koristiće kolovoz...Na kolovozu oko Trga republike već su zamenjene ploče na 2.000 kvadratnih metara, tako da će rok za ove dodatne radove od 35 dana biti ispoštovan - rekao je u sredu zamenik gradonačelnika Goran Vesić...Prema njegovim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.