Čeda dao Vuku dozvolu za kafić!

Izvor: S media, 12.Dec.2011, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda dao Vuku dozvolu za kafić!

Nikola Plamenac, sestrić Danice Drašković, inače vlasnik Privrednog društva „Kafe Evropa d.o.o.“, od opštine Stari grad dobio je 11. novembra dozvolu za postavljanje zimske bašte u strogom centru grada, u Ulici Terazije 2, i to za površinu koja ima više od 200 kvadrata, saznaje Kurir.

Sagovornik Kurira navodi da je dozvola najverovatnije rezultat novoformirane koalicije Preokret, u kojoj sarađuju Vuk Drašković i Čedomir Jovanović, odnosno SPO i LDP. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Interesantno je da je taj pokret formiran 5. novembra, samo šest dana pre nego što je dozvolu izdala opština Stari grad, u kojoj Čedini drže vlast!

- Ljudi koji rade na izdavanju dozvola su članovi LDP. I nije to jedini kafić, ima ih on nekoliko, a sve dozvole dobije u rekordnom roku. I to sve zahvaljujući njegovoj tetki Dani Drašković, koja mu preko LDP sređuje da dobije sve što mu treba. To je „poštenje“ koje promoviše Preokret i u njemu LDP i SPO. Oni su koalicija za biznis. A poznato je i da LDP učestvuje u vlasti na opštini Stari grad - kaže izvor Kurira.

Jovanović traži izbore što pre

Jovanović: Bezidejno insistirati na rezoluciji

Drašković: Srbija u martu na popravnom

Miodrag Joksimović, načelnik odeljenja za komunalne i inspekcijske poslove opštine Stari grad, u odgovoru Kuriru potvrđuje da su dozvolu izdali Saši Paniću, direktoru PD „Kafe Evropa“, za postavljanje objekta u Sremskoj 2.

„Odeljenje za komunalne poslove i inspekciju opštine Stari grad pod brojem 353-977/11 donelo je rešenje kojim se odobrava navedenom PD postavljanje bašte ispred ugostiteljskog objekta, ‘Kafea Evropa’, na Terazijama broj 2 (otvoreni tip, površine 122,17 m2) i u Sremskoj (otvoreni tip, površine 16,27 m2 i zatvoreni tip, površine 70,41 m2)“, navodi se u odgovoru.

Inače, uvidom u zvanične podatke na sajtu APR, vlasnik PD „Kafe Evropa“ je pomenuti Nikola Plamenac, dok je za direktora imenovan Panić. Firma je registrovana februara ove godine i nema prijavljene prihode. U LDP nisu želeli da daju nikakav komentar.

(Kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.