Čanak: Fašizam ulazi u naš život

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Fašizam ulazi u naš život

-Fašizam na velika vrata ulazi u naš svakodnevni život i samo je pitanje dana kada će batinaši i ubice početi da kucaju na vrata svakoga ko im se suprotstavi - rekao je Čanak povodom otkazivanja "Parade ponosa".

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da otkazivanje "Parade ponosa" zbog pretnji ekstremističkih grupa govori o tome da "fašizam na velika vrata ulazi u naš svakodnevni život".

"Pošto nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << lustracije i nije rasvetljen sav mrak devedesetih, došlo je do toga da se otrovi nacizma i klerofašizma prenesu i na nove generacije. Ovo je teror koji će u najskorije vreme, ako mu se ne stane na put, ponovo početi da uzima ljudske živote, u sve većem i većem broju", naveo je Čanak u saopštenju.

Aktivisti LGBT zaustavili saobraćaj na Terazijama

Ðukić Dejanović: Zabrana šetnji ne koči EU

Dačić: Odluka o zabrani nije poraz ni slabost države

On je ocenio da podaci o pripremi rušenja i paljenja Beograda planiranog za nedelju, ukazuju da je u pitanju organizovani kriminal, koji će "iznutra razoriti ne samo ustavni poredak, nego i državu u celini".

- Šta još treba da se desi da se shvati da fašizam na velika vrata

ulazi u naš svakodnevni život i da je samo pitanje dana kada će

batinaši i ubice početi da kucaju na vrata svakoga ko im se

suprotstavi - upitao je Čanak.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.