Čačanin izrešetan ispred kuće

Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačanin izrešetan ispred kuće

Čačanin V. P. ranjen je jutros ispred svoje zgrade u Topličkoj ulici, kada je nepoznati napadač na njega ispalio šest metaka iz pištolja.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

Lokalni portal Morava info saznaje iz istrage da je V. P. oko sedam sati izašao ispred kuće da sačeka prijatelja koji je po njega trebalo da dođe automobilom. U tom trenutku, pored dvorišta je prošao sivi "ford", a vozač je iz neposredne blizine ispalio šest metaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Pogodila su ga tri metka. Jedan mu je slomio butnu kost, drugi mu je otkinuo prst na nozi, a treći je završio u karlici. Nema sumnje da se radi o klasičnoj sačekuši. Još se ispituju motivi ovog vatrenog obračuna", rekao je izvor iz istrage.

 Novi Beograd: Jedan upucan, drugi izboden

Automobil iz kog je pucano je pronađen, a počinilac je i dalje u bekstvu.

V. P. je nakon ranjavanja prebačen na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice. Iako su povrede okarakterisane kao opasne po život, on je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

Čačanska policija još uvek se nije oglasila povodom tog krvavog incidenta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.