Čačani do dokumenata bez zakazivanja

Izvor: Glas javnosti, 20.Jan.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačani do dokumenata bez zakazivanja

ČAČAK - Policijska uprava u Čačku saopštila je da od ponedeljka, 23. januara, građani neće morati da zakazuju termine za podnošenje zahteva za biometrijske lične karte i pasoše, kao i za registraciju vozila i vozačke dozvole.

Građani svoje zahteve mogu predati na šalterima upravnih poslova od 7.30 do 20 časova, bez  prethodnog zakazivanja termina.

Zahvaljujući dobro organizovanom smenskom radu i radu subotom, kao i angažovanjem policijskih službenika ispostave >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Čačku, u proteklom periodu, izbegnute su gužve i veća čekanja, a velikom broju građana izdata su nova lična dokumenta, zbog čega je prestala potreba zakazivanja termina.

Policijska uprava u Čačku zahvaljuje građanima na razumevanju i strpljenju, ali ih i poziva da u što kraćem roku preuzmu neuručena dokumenta kojih u Policijskoj upravi trenutno ima oko 4.000.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.