CEPTER PLAĆA ZASTUPNIKA SVEGA 800 EVRA?!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEPTER PLAĆA ZASTUPNIKA SVEGA 800 EVRA?!

BEOGRAD - Voli da je direktor! Mirko Rašić, zastupnik Filipa Ceptera u Srbiji, tvrdi da su mu mesečna primanja 80.000 dinara! Naime, Rašić je ovo izjavio u Višem sudu u Beogradu, na suđenju po tužbi malih akcionara preduzeća „Hidrotehnika Beogradgradnja“, koji ga terete da je

BEOGRAD - Voli da je direktor!

Mirko Rašić, zastupnik Filipa Ceptera u Srbiji, tvrdi da su mu mesečna primanja 80.000 dinara! Naime, Rašić je ovo izjavio u Višem sudu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Beogradu, na suđenju po tužbi malih akcionara preduzeća „Hidrotehnika Beogradgradnja“, koji ga terete da je umanjio vrednost firme. Na pitanje sudije Dragomira Gerasimovića gde je zaposlen, Rašić je odgovorio da je direktor u preduzeću „Impregnacija“, koje je u vlasništvu Filipa Ceptera, i da za to mesečno prima platu od 80.000 dinara.

Međutim, Kurir je otkrio da se Rašić u Agenciji za privredne registre vodi kao zastupnik preduzeća „Juropijen investment“ i „Jugometal“, koja su u vlasništvu Filipa Ceptera.

Inače Mirko Rašić, koji tvrdi da radi za platu nešto nižu od 800 evra mesečno, vrlo aktivno je učestvovao u privatizaciji preduzeća u Srbiji.

On je kupio još četiri preduzeća. Preduzeće „Impregnacija Ćićevac“ Rašić je kupio u novembru 2003. godine, da bi već u decembru iste godine pazario i „Kulturu“ iz Beograda. U aprilu 2004. godine Rašić je kupio preduzeće „Jugometal“ iz Beograda, a u oktobru iste godine najveći iznos na aukciji je ponudio i za preduzeće „Meteor“ iz Subotice.

(S. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.