Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 17:44

CEO NIŠ PRIČA O OVOM BUGARINU Došao u Srbiju kao turista, pa skupljao đubre po ulici, ali zbog jedne druge stvari neće se vraćati uskoro (FOTO, VIDEO)

Bugarski turista koji je nedavno posetio Niš sa porodicom, ostao je zatečen smećem koje je ugledao na zelenoj površini pored trotoara pa je učinio neverovatan gest: sam je zasukao rukave, stavio rukavice, uzeo vreće i - pokupio ga. Turista je slikao stanje pre njegove ekološke akcije i posle toga, kao i slike čišćenja na kojima se vidi kako sa gumenim rukavicama stavlja smeće u crne kese. On je napravio paralelu u odnosu prema smeću koji imaju žitelji Rumunije, Bugarske i Srbije, i svojim gestom poslao jaku ekološku poruku građanima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.