Izvor: Blic, 11.Avg.2023, 11:59

CELA PORODICA VRAĆENA SA GRANICE, PUTNIK "SKINUT" SA LETA Ovo im nije palo na pamet da provere: Kako da znate da li imate neplaćenu kaznu

Komunalna milicija, saobraćajna policija i “Parking servis” već nekoliko godina ne ostavljaju kazne za nepropisno parkiranje na šoferšajbnama automobila zbog čega mnogi građani tek na granici saznaju da imaju neplaćeni prekršajni nalog, odnosno neplaćenu kaznu. Tako se dešavalo da granična policija “skine” putnika sa leta zbog neplaćene kazne od 5.000 dinara, a dešavalo se i da čitave porodice u automobilima budu vraćane sa graničnih prelaza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cela porodica vraćena sa granice zbog neplaćene kazne: Evo na koji način možete da proverite

Izvor: B92, 11.Avg.2023

Komunalna milicija, saobraćajna policija i "Parking servis" već nekoliko godina ne ostavljaju kazne za nepropisno parkiranje na šoferšajbnama automobila, zbog čega mnogi građani tek na granici saznaju da imaju neplaćeni prekršajni nalog, odnosno neplaćenu kaznu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.