CARINICI PROTIV BAŠTOVANA: Stigle semenke kanabisa

Izvor: Mondo, 05.Nov.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARINICI PROTIV "BAŠTOVANA": Stigle semenke kanabisa

Carinici u novosadskoj pošti danas su pronašli i sprečili distribuiranje više od 50 semenki kanabisa koje su stigle u pet pošiljaka, saopštila je Uprava carina.

Foto: MONDO Ilustracija

Najveći broj semenki ovog narkotika bio je namenjen primaocima u okolini Novog Sada.

Jedan od njih je od nepoznatog pošiljaoca očekivao 18 semenki spakovanih u pet pakovanja, a drugi četiri najlon kesice sa 10 semenki kanabisa koje je trebalo da stignu iz Španije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Kanabis marš u Beogradu!" (FOTO/VIDEO)

I primalac u Subotici čekao je dve pošiljke sa istim nedozvoljenim sadržajem. U jednoj je pronađeno šest originalnih pakovanja sa ukupno 13 semenki ove biljke, a u drugoj još tri semenke koje su poslate u najlon kesici iz San Sebastijana u Španiji.

Nepoznati pošiljalac sa Malte uputio je ka Srbiji pošiljku sa 10 kesica semenki kanabisa, ali ni ona nije stigla do planiranog primaoca u Bačkoj Palanci, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.