Bus plus: Za dva meseca ukradeno više od 100 validatora

Izvor: NaDlanu.com, 26.Feb.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bus plus: Za dva meseca ukradeno više od 100 validatora

Svakog drugog dana jedan autobus ostane bez validatora. Od početka godine ukradeno je više od 100 uređaja za očitavanje karata, kažu u "Bus plusu".

Otkako je uveden ovaj sistem, nestalo je 347 aparata, odnosno po jedan dnevno. Najviše validatora, kažu u "Bus plusu", nestalo je u BG vozu, kao i na linijama 511, 860, 96, 17 i 9, pišu "Novosti"."Kako bismo bolje osigurali opremu, na linijama BG voza smo validatore obložili dodatnim kućištima koja su pričvršećena šrafovima za >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zid vagona. Nažalost, ni ovo nije sprečilo pojedince da nastave sa krađom opreme", kažu u ovom preduzeću."Bus plus" u roku od 24 sata postavlja novi aparat. "Svaka krađa se prijavljuje policiji i sledi krivična prijava protiv nepoznatih lica", objašnjavaju iz "Bus plusa". Prema njihovim saznanjima, 16. februara uhapšeni su lopovi koji su ukrali validator na liniji 43 i protiv njih je podneta krivična prijava. (Večernje novosti)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dnevno se ukrade po jedan validator karata!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Feb.2013, 09:59

Najviše validatora nestalo je na linijama BG voza, kao i na linijama: 511, 860, 96, 17 i 9, navode u "Bus plusu"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.