Bruka u Čačku: Sedeo je u svom dvorištu i pevao, a sada mu preti 4 meseca zatvora (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka u Čačku: Sedeo je u svom dvorištu i pevao, a sada mu preti 4 meseca zatvora (VIDEO)

Mirko Stevanović iz sela Parmenac kod Čačka moraće da plati 127.210 dinara, jer je proglašen krivim za krivično delo uvrede.

Njemu je izrečena kazna u iznosu od 40.000 dinara, a istom presudom obavezan je da plati sudu u ime paušala 5.000 dinara i privatnom tužiocu na ime troškova krivičnog postupka 82.210 dinara, a sve u roku od 15 dana. Ukoliko ne uplati navedena suma pretvoriće se u zatvorsku kaznu od 127 dana.

Okrivljeni je u dva navrata uznemiravao svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << komšije pevanjem u svom dvorištu zbog čega je intervenisala policija i odvela ga na odeljenje neuropsihijatrije, u obrazloženju presude se još navodi da se okrivljeni na veoma neprimeren način ponašao u sudnici.

Stevanović: Otpevao sam samo tri pesme

Stevanović kaže da je on otpevao samo tri pesme i to “Oj, livado rosna travo”, “Otišla je Danijela” i “Čađava mehana”.

“Sedeo sam na stolici u svom dvorištu i pevao, te tri pesme sam znao najbolje, a za kaznu koju mi je sud odrezao mogla je Ceca da mi otpeva 10 komada na uvo. Smatram da sam prestrogo kažnjen i da se Sud urotio protiv mene. Ja ovo nemam od čega da platim jer imam bolesnu suprugu i četvoro dece”, kaže Stevanović.

Međutim, u obrazloženju presude navodi se da nisu bile sporne pesme nego refreni koje je Stevanović izokrenuo i u njih ubacio najvulgarnije uvrede na račun svojih suseda.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Za glasno pevanje sledi ogromna kazna: Čačanin da plati 1.000 evra zbog smetnje komšijama!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Mar.2017, 08:51

Čačanin, Marko Stevanović iz sela Parmenac kod Čačka proglašen je krivim pred sudom jer je izvršio krivično delo uvrede i izrečena mu je kazna od 40.000 dinara...Čačanin je u dva navrata uznemiravao svoje komšije, pevajući u svom dvorištu, ali je pritom refrene pesama izokrenuo i na najvulgarniji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.