Brnabićeva sa članovima Radne grupe za izradu medijske strategije

Izvor: RTS, 25.Jan.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva sa članovima Radne grupe za izradu medijske strategije

Predsednica Vlade Ana Brnabić je na sastanku sa članovima Radne grupe za izradu medijske strategije dogovorila da u javnoj raspravi, koja uskoro treba da počne, učestvuju predstavnici svih medijskih i novinarskih udruženja koja su činila Radnu grupu za izradu strategije.
U razgovoru sa članovima Radne grupe, Brnabić je podvukla značaj transparentnosti i inkluzivnosti celokupnog procesa izrade medijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << strategije, kao i važnost kontinuiranog dijaloga Vlade sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja.
Na sastanku je predstavljen program Javne rasprave o Nacrtu strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji.
Članovi Radne grupe za izradu medijske strategije, na sastanku održanom 27. decembra prošle godine, predali su premijerki Brnabić nacrt Medijske strategije, u čijoj izradi je učestvovao i veliki broj eksperata, predstavnika međunarodnih organizacija i organizacija civilnog društva, medija, medijskih javnih servisa, akademske javnosti i drugi.
Današnjem sastanku su prisustvovali i predstavnici Misije OEBS-a u Srbiji i Delegacije EU u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić: U javnoj raspravi učestvuju medijska i novinarska udruženja

Izvor: Blic, 25.Jan.2019

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je na današnjem sastanku sa članovima Radne grupe za izradu medijske strategije dogovorila da u javnoj raspravi koja uskoro treba da počne, učestvuju predstavnici svih medijskih i novinarskih udruženja koja su činila Radnu grupu za izradu strategije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.