Branđelina situacija inspirisala korisnike društvenih mreža i u Srbiji!

Izvor: NovaEnergija.net, 25.Sep.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branđelina situacija inspirisala korisnike društvenih mreža i u Srbiji!

Poslednjih nekoliko dana stranice tabloida, ali i društvene mreže, prepune su tekstova, šaljivih stikera i GIF-ova na temu razvoda slavnog holivudskog para, Anđeline Džoli i Breda Pita.  
Da ova situacija može da se iskoristi i u svrhe marketinga pre nekoliko dana su pokazali menadžeri jedne norveške aviokompanije, koji su je iskoristili kao ideju za svoj oglas u novinama (podsetite se OVDE).

Ova šaljiva ideja se očigledno veoma dopala ljudima na >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << našem području, čemu su dokaz društvene mreže na kojima su počele da se pojavljuju montaže inspirisane oglasom pomenute aviokompanije koja je iskoristila “Branđelina” situaciju. Jedina razlika ogleda se u izboru slavne ličnosti, pa se tako na ovim fotografijama umesto rečenice “Bred je singl” koriste imena domaćih slavnih ličnosti, uz naravno, i ponuđenu cenu za kartu u jednom pravcu do destinacije gde određena ličnost živi i boravi.
Nismo sigurni da li je u redu da se ovakva situacija koristi za marketinšku kampanju, ali su svakako šaljive montaže nastale na osnovu nje nešto što smo mogli da naslutimo, a što će sigurno nasmejati korisnike društvenih mreža na Balkanu.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.