Izvor: Danas, 05.Sep.2023, 13:26

Božo Prelević: Egzekutora ima dovoljno a i novi se obrazuju na stadionima

Inspektore Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića, koji su razotkrili aferu Jovanjicu, od sinoć čuvaju pripadnici Specijalne antiterotističke jedinice. Time je vlast potvrdila da su im životi ugroženi i da se, kako je Milenković ranije saopštio preko advokata, planira njihovo ubistvo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Ako je život ugrožen inspektorima, onda u Srbiji ne postoji bezbedan život za ostale građane“: Sagovornici Danasa o obrtu u aferi „Jovanjica“

Izvor: Danas, 05.Sep.2023

Inspektore Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića, koji su razotkrili aferu "Jovanjica", od sinoć čuvaju pripadnici Specijalne antiterotističke jedinice. Time je vlast potvrdila da su im životi ugroženi i da se, kako je ranije saopštio Milenkovićev advokat, planira njihovo ubistvo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.