Izvor: B92, 23.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borča bez struje zbog pojedinca

Beograd -- Elektrodistribucija Beograd ističe da je samovolja jednog od stanovnika Borče razlog što je to naselje još bez struje.

Veliki deo Borče od tri sata noćas je bez struje, zbog kvara na 36-kilovoltnom vodu. "Interventne ekipe su na terenu i ubrzano rade na otklanjanju kvara. Na žalost, ove potrošace je nemoguće prebaciti na rezervne pravce napajanja zbog pojedinca koji stručnim službama EDB-a nije dozvolio da se na delu njegove njive izvrše potrebni radovi", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže predstavnica EDB-a za odnose sa javnošću Sandra Alagić.

Ona je izjavila da joj je poznato samo da se vlasnik njive preziva Sladojević i dodala da je protiv njega pokrenut postupak za privremenu meru kod Drugog opštinskog suda.

"Ovo je primer kako zbog samovolje pojedinca trpi čitavo naselje i svi zaposleni u EDB. Dotični vlasnik njive i ne živi u tom kraju već, prema saznanju EDB-a, na suprotnom kraju grada", rekla je Alagićeva.

Prema njenim rečima, stanovnici velikog dela Borče koji su sada bez napajanja električnom energijom mogu da očekuju da će je dobiti krajem dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.