Bolji uslovi za razvoj sporta

Izvor: Danas, 23.Dec.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji uslovi za razvoj sporta

Negotin - Učenici Osnovne škole "Branko Radičević" u Negotinu od ponedeljka nastavu fizičkog vaspitanja imaju u novoj fiskulturnoj sali, koju su na prigodnoj svečanosti simboličnim presecanjem vrpce otvorili državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta sport Predrag Peruničić i predsednik opštine Negotin Jovan Milovanović.

Kako je ovom prilikom rekao Peruničić, zadovoljstvo mu je što prisustvuje ovako velikom događaju za sport i omladinu u Negotinu, ističući >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da je na državnom nivou usvojena Strategija razvoja sporta od 2014-2018. godine u kojoj značajno mesto zauzima upravo izgradnja sportske infrastrukture. Zahvaljujući svima koji su pomogli izgradnju ove sale predsednik opštine Negotin kazao je da ovom salom treba da se ponose i u njoj sa zadovoljstvom obavljaju svoje nastavne aktivnosti. Svečanosti povodom otvaranja fiskulturne sale prisustvovali su brojni gosti, a u programu je pored ostalih, učestvovao i Gimnastički klub "Hajduk Veljko" Negotin sa trenerom Anom Ranđelović.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.