Izvor: Blic, 15.Okt.2023, 05:47

Bizarna situacija u Niškoj Banji: Seku asfalt u tek asfaltiranoj ulici jer su nešto VAŽNO ZABORAVILI DA URADE, nova ulica sva u rupama, a radovi traju još od leta (FOTO, VIDEO)

Nedavno asfaltiran deo Ulice Jovana Popovića u Niškoj Banji ponovo je u rupama jer su putari koji su radili ovu saobraćajnicu asfaltirali pojedine vodovodne ventile i šahte pa je novi asfalt morao da se seče kako bi moglo da se pristupi do ove komunalne infrastrukture. O ovoj bizarnoj situaciji svedoče stanari ulice koja je za kratko vreme postala hit na društvenim mrežama. No, stanari kažu da njima uopšte nije do smeha.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.