Biro: Svi angažovani na rasvetljavanju ubistva Ognjanovića

Izvor: RTS, 31.Jul.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biro: Svi angažovani na rasvetljavanju ubistva Ognjanovića

Svi državni organi angažovani su na rasvetljavanju okolnosti povodom ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, a biće pružena neophodna asistencija Republičkom javnom tužilaštvu i Tužilaštvu za organizovani kriminal radi razjašnjenja tog krivičnog dela, rečeno je na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti.
Učesnici sastanka su se saglasili da će u narednom periodu preduzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dodatne napore i sve neophodne i na zakonu zasnovane mere da bi se u najkraćem roku došlo do otkrivanja izvršilaca ubistva advokata Ognjanovića, saopšteno je iz Pres-službe Vlade Srbije.
Kako se dodaje, država će se svim raspoloživim sredstvima obračunati sa organizovanim kriminalom i da će građani Republike Srbije vrlo brzo videti rezultata tih aktivnosti.
Pored članova Biroa, sednici su prisustvovali, između ostalih, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministarka pravde Nela Kuburović, Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.
Sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti održana je povodom stanja organizovanog kriminala u zemlji i ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića.
Beogradski advokati su na skupu ispred zgrade Višeg suda apelovali na nadležne da izvršioce i nalogodavce Ognjanovićevog ubistva što pre privedu pravdi kako se ovakvi zločini više ne bi ponavljali. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biro: Svi angažovani na rasvetljavanju ubistva Ognjanovića

Izvor: B92, 31.Jul.2018

Svi državni organi angažovani su na rasvetljavanju okolnosti ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića...To je konstantovano na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti...Sednica je održana povodom stanja organizovanog kriminala u Republici Srbiji i ubistva advokata Ognjanovića, saopštila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.