Biće toplo u  Pirotu

Izvor: S media, 04.Dec.2010, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće toplo u Pirotu

Direktor Gradske toplane u Pirotu Radovan Nikolić izjavio je da je to javno preduzeće potpisalo ugovor sa Direkcijom za robne rezerve o nabavci novih 1.300 tona mazuta iz robnih rezervi za daljinsko grejanje.

"Ova količina mazuta biće dovoljna za nesmetanu isporuku toplotne energije u naredna dva meseca", rekao je Nikolić agenciji Beta, podsetivši da je na početku grejne sezone, 15. oktobra, ta Toplana obezbedila 700 tona mazuta, takodje iz robnih rezervi.

Odlukom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vlade Srbije, iz robnih rezervi nedavno je obezbedjeno je 27.500 tona mazuta za 39 toplana, medju kojima je i pirotska.

Toplane zajme mazut

Nikolić je kazao da pirotska toplana i dalje ima problem naplate dugovanja za usluge daljinskog grejanja koja iznose 60 miliona dinara.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.