Bez olovke i papira, trofeji i medalje za srpske aritmetičare

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez olovke i papira, trofeji i medalje za srpske aritmetičare

Osmočlana srpska ekipa koja uči mentalnu aritmetiku po indijskoj metodi "BrainObrain", osvojio je dva trofeja, dve zlatne i tri srebrne metalje na internacionalnom takmičenju u Dubaiju.
Pored naših mališana iz edukativnih centara iz Beograda, Inđije, Zaječara i Niša, na takmičenju u Dubajiju učestvovalo je više od 2.000 dece iz 16 zemalja sveta.
Ekipu koja je proslavila ime Srbije na ovom međunarodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičenju u mentalnoj aritmetici čine: Anja Jojić zlatna medalja, Beograd, Vidikovac, Andrija Grujučić, srebrna medalja, Beograd, Vidikovac, Katarina Birčanin, srebrna medalja, Beograd, Voždovac, Nenad Dimitrijević, trofej, Inđija, Andrej Jovanović, trofej Niš, Mihajlo Stanojević, zlatna medalja, Zaječar i Teodora Bogdanović, srebrna medalja, Niš.
Male mentalne aritmetičare su za takmičenje u Dubaiju spremali i bodrili edukatori Jelena Nikolić iz Niša, Blagoja Ilieski i Katarina Stojanović iz Beograda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.