Izvor: Danas, 31.Maj.2010, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna pravna pomoć

Gradska opština Zvezdara obezbedila je od 1. juna besplatnu pravnu pomoć na teritoriji opštine Zvezdara. Od sada Zvezdarce zastupaju advokati, koji će besplatnu pravnu pomoć pružati u prostorijama mesne zajednice „Vukov spomenik“, ulica Zahumska 23a i dva puta mesečno na terenu. Ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom služba pravne pomoći radi od 9 do 13 časova, a sredom u periodu od 15 do 19 časova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Besplatna pravna pomoć za stanovnike Zvezdare

Izvor: Glas javnosti, 01.Jun.2010, 07:46

Opština Zvezdara saopštila je da je obezbedila besplatnu pravnu pomoć i besplatno zastupanje pred sudovima i državnim organima od 1. juna za sve sugrađane koji imaju prebivalište ili boravište u toj opštini...Stanovnike Zvezdare moći će da zastupaju advokati, koji će besplatnu pravnu pomoć...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.