Beogradski aerodrom: Jednostavnije informisanje putnika

Izvor: BKTV News, 08.Dec.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski aerodrom: Jednostavnije informisanje putnika

Na aerodromu Nikola Tesla od danas se primenjuje novi sistem za informisanje putnika o redu letenja.

Svi monitori u terminalnoj zgradi zamenjeni su novim. U novom informacionom sistemu pregled letova na monitorima za informisanje putnika je lakši i jednostavniji.

Informacije o letovima su jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim identitetom. Novi sistem usklađen je i sa prikazom informacija na internet prezentaciji beogradskog aerodroma.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << novog informacionog sistema, putnici će o letovima moći da se informišu i na novom info-pultu koji je postavljen u Terminalu 1. Radno vreme info-pulta je od 7 do 19 časova, a putnicima će biti na raspolaganju tokom novogodišnjih i božićnih praznika.
Izvor: b92
The post Beogradski aerodrom: Jednostavnije informisanje putnika appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Aerodrom „Nikola Tesla“: Novi sistem za informisanje

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Dec.2014, 11:42

Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd danas je predstavio putnicima novi sistem za informisanje putnika o redu letenja. Stari monitori na Terminalu 1 zamenjeni su novim, a novi sistem za informisanje pruža znatno jednostavniji pregled letova. Informacije su jasnije i detaljnije prikazane, .. Više.. The...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.