Beogradski advokat pronađen mrtav

Izvor: Mondo, 20.Jun.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski advokat pronađen mrtav

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) pronađen je danas mrtav u svom stanu u Hadži Đerinoj ulici na Vračaru, rečeno je Tanjugu u policiji.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U policiji kažu da će uzrok smrti biti utvrđen obdukcijom.

Prijava policiji za Kastratovićevu smrt stigla je policiji oko 9.30 časova.

Pojedini beogradski mediji špekulišu da je reč o samoubistvu i navode da je Marko Kastratović živeo sam, a da ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u stanu našao prijatelj koji je prijavio slučaj.

Marko je sin uglednog beogradskog advokata Strahinje Kastratovića.

Zajedno sa ocem zastupao je nekadašnjeg direktora Instituta za onkologiju Srbije Nenada Borojevića u procesu za zloupotrebu službenog položaja, ali je on tokom postupka izvršio samoubistvo.

Takođe, u predmetu "Decedra" u kojem se doktorima jedne privatne klinike sudi za nesavesno lečenje i smrt Jelice Radović (19), Kastratović je zastupao porodicu devojke.

Prošle godine, Marko Kastratović bio je meta nepoznatih napadača koji su ga presreli na Vračaru, uboli nožem i oteli mu torbicu sa novcem.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Advokat M.Kastratović nađen mrtav

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2016

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) pronađen je danas mrtav u svom stanu u Hadži Đerinoj ulici na Vračaru, rečeno je Tanjugu u policiji...U policiji kažu da će uzrok smrti biti utvrđen obdukcijom...Prijava policiji za Kastratovićevu smrt stigla je jutros policiji oko 9 i 30...Pojedini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.