Beograđanin otvorio agenciju: Iznajmljivanje muža 700 dinara za sat

Izvor: Blic, 21.Mar.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin otvorio agenciju: Iznajmljivanje muža 700 dinara za sat

Pre nekoliko dana otvorena je prva agencija za iznajmljivanje muževa na ovim prostorima. Ideju o kojoj je razmišljao godinama, Beograđanin Nenad Pramenković preneo je u delo.

- U braku sam od svoje 21. godine. Razmišljajući o svim problemima, odlučio sam se na ovaj korak. Žena kuva, ali ne voli da kuva, muž ne zna da zameni gumicu na slavini, pa zove komšiju - kaže Pramenković za list "24 sata".

Sada su na raspolaganju muž kuvar, muž majstor, prijatelj za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šoping, za izlaske, „parti domaćin", muž pecaroš koji vodi na izlet, bogata je ponuda muževa od 19 do 60 godina, a dame biraju. Najviše zovu "muža majstora", pa onda čoveka za izlaske i kuvara.

Opširnije na sajtu "24 sata".

Povezane vesti: Pranje i peglanje veša za 750 dinara

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.