Beograđanin osuđen na tri godine za gram marihuane

Izvor: Mondo, 09.Okt.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin osuđen na tri godine za gram marihuane

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri godine i dva meseca zatvora Vladimira Dimića zbog prodaje marihuane u školskom dvorištu u Beogradu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Dok je u drugom slučaju, na dva meseca nižu kaznu pravosnažno osuđen Miloš Bunčić koji je radi prodaje držao opojnu drogu - amfetamin.

Vladimiru Dimiću je odlukom Apelacionog suda koja je objavljena na njegovom sajtu, kazna povećana za dva meseca zatvora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer je 13. marta 2011. godine u školskom dvorištu u Beogradu, za 500 dinara prodao jednu PVC kesicu u kojoj se nalazila marihuana ukupne neto mase 1,22 grama.

Takođe je obavezan da na ime troškova krivičnog postupka plati iznos od 33.475,36 dinara i 10.000 dinara na ime paušala.

Apelacioni sud je potvrdio presudu Viseg suda u Beogradu za Miloša Bunčića jer je 3. marta ove godine u Beogradu, neovlašćeno radi prodaje držao supstancu proglašenu za opojnu drogu - amfetamin, ukupne neto mase 346,97 grama.

I on je obavezan da sudu na ime paušala plati iznos od 20.000 dinara, kao i da na ime troškova krivicnog postupka uplati iznos od 960 dinara.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tri godine zatvora za 1gr marihuane

Izvor: B92, 09.Okt.2014

Apelacioni sud osudio je pravosnažno na tri godine i dva meseca zatvora Vladimira Dimića zbog prodaje marihuane u školskom dvorištu u Beogradu...Miloš Bunčić osuđen je na tri godine zbog toga što je u ruci držao opojnu drogu, amfetamin, radi prodaje...Vladimiru Dimiću je Apelacioni sud u Beogradu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.