Beograd pola sata bio bez struje

Izvor: S media, 03.Avg.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd pola sata bio bez struje

Veći deo Beograda ostao je danas nešto pre 13 časova bez struje zbog kvara, koji je posle pola sata otklonjen, kada je normalizovano snabdevanje električnom energijom.

Predstavnik za odnose sa javnošću Elektromreže Srbije Predrag Batinić je rekao Tanjugu da je nestanak struje u većem delu Beograda uzrokovan kvarom na trafo stanici Beograd 17 kod "Plavog mosta".

Prema njegovim rečima, najverovatniji uzrok je veća potrošnja električne energije.

Batinić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je rekao da je uključen drugi transformator koji je nadomestio nedostatak struje.

Radnici su morali da ustanove da li je bilo nekih oštećenja na pogonu pre nego što je on uključen i zato su gradjani neko vreme bili bez struje, rekao je Batinić i dodao da u ovom trenutku više nema problema u snabdevanju strujom.

I predstavnica Elektrodistribucije za odnose s javnošću Sandra Alagić potvrdila je Tanjugu da je veći deo Beograda ostao bez električne energije, zbog ispada jednog trafa u visokonaponskoj trafostanici Beograd 17, na Plavom mostu i da je reč o objektu koji je u nadležnosti i vlasništvu Elektromreže Srbije.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd pola sata bio bez struje

Izvor: Blic, 03.Avg.2010

Veći deo Beograda ostao je danas nešto pre 13 časova bez struje zbog kvara, koji je posle pola sata otklonjen, kada je normalizovano snabdevanje električnom energijom...Predstavnik za odnose sa javnošću Elektromreže Srbije Predrag Batinić je rekao Tanjugu da je nestanak struje u većem delu Beograda...

Nastavak na Blic...

Deo Beograda bio bez struje

Izvor: B92, 03.Avg.2010

Beograd -- Deo Beograda ostao je nešto pre 13 časova bez struje zbog kvara, koji je posle pola sata otklonjen, kada je normalizovano snabdevanje električnom energijom... Predstavnik Elektromreže Srbije Predrag Batinić rekao je da je nestanak struje uzrokovan kvarom na trafo stanici Beograd 17 kod...

Nastavak na B92...

TRAFO UGASIO STRUJU

Izvor: Kurir, 04.Avg.2010, 12:55

Veći deo Beograda ostao je juče nešto pre 13 časova bez struje zbog kvara, koji je posle pola sata otklonjen i snabdevanje električnom energijom je normalizovano...Predstavnik za odnose s javnošću Elektromreže Srbije Predrag Batinić rekao je Tanjugu da je nestanak struje u većem delu Beograda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.