Beograd: Pucao na bivšu pred bebom, pa u sebe

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Pucao na bivšu pred bebom, pa u sebe

Jedna žena i jedan muškarac teško su ranjeni u pucnjavi koja se dogodila oko 20.30 u Ulici doktora Ivana Ribara na Novom Beogradu. Muškarac pucao pred bebom u kolicima.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Prema nezvaničim informacijama TV N1, muškarac je najpre na parkingu ispred zgrade pucao ženi u grudi, a potom, nekoliko metara dalje, sebi u glavu.

Brutalno ubistvo žene u Subotici: Osumnjičeni mrtav!

Ekipe Hitne pomoći prevezle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su ih oboje u Urgentni centar na reanimaciju.

Prema rečima očevidaca, reč je o bivšim supružnicima. Pored žene u koju je pucano u kolicima je bila beba, koja nije povređena.

Policija vrši uviđaj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pucnjava na Novom Beogradu, devojka i muškarac na reanimaciji

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2019

Devojka i muškarac teško su povređeni u pucnjavi koja se dogodila oko 20.30 sati, u Ulici doktora Ivana Ribara na Novom Beogradu...Prema nezvaničim informacijama, muškarac je najpre na parkingu ispred zgrada pucao devojci u grudi, a potom, nekoliko metara dalje, sebi u glavu...Ekipe Hitne pomoći...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.